Veul Hail en Zeeg’n!

Een nieuw decennium: de jaren 20!

Wat wens jij de Groningers toe?

Wat valt er te wensen voor Groningen, zo bij de jaarwisseling? Kan je überhaupt nog wat wensen, als het vertrouwen in de afhandeling van de mijnbouwschade, de versterkingsoperatie, de overheid, ontbreekt? Als het vertrouwen in de toekomst ontbreekt?
Deze keer gaan we een nieuw decennium in, de jaren 20. 10 nieuwe jaren in één keer!
Wij wagen het erop: Veul Hail en Zeeg’n, onze allerbeste wensen aan alle Groningers!
En jullie? Bewoners met mijnbouwschade, scheuren in je huis, je thuis, je leven, je hart of je ziel? Of het nu jou betreft, of je buren, je familie, je vrienden, wat wensen jullie voor dit nieuwe decennium?
En al die andere Nederlanders, wat wensen jullie de Groningers toe?
Tot 20 januari zijn jullie wensen hier welkom!

Schrijf een nieuwe wens

 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
23 berichten.
Jaap Vogel uit Loppersum schreef op 1 januari 2020 om 13:56
Ik wens alle Groningers, maar in het bijzondere de door aardbevingen gedupeerde Groningers, GENOEG toe. Natuurlijk zou het geweldig zijn als er voor iedereen geluk is weggelegd, of het allerbeste, maar de realiteit in Groningen is, dat dat wat hoog gegrepen is. En trouwens, wie wordt er nou echt gelukkig en wie ontvangt het allerbeste, dat zijn toch ook maar enkelen. Ik wens iedereen genoeg om te kunnen eten en drinken. Ik wens iedereen een dak boven zijn hoofd en gezondheid. Ik wens iedereen genoeg kracht om het vol te houden als de overheid keer op keer verstek laat gaan met niet nagekomen beloftes en gewekte indrukken. Ik wens iedereen voldoende geduld toe, om af te wachten wat er komt. Er zijn bewegingen in de goede richting. En als het toch niet zo wordt als je graag wilt, kies dan vanwege je eigen gezondheidswil voor berusting. Je leven is meer waard dan ten ondergaan aan de fouten en onrechtvaardigheden van anderen. Kies dan voor jezelf en laat de sores de sores en ga genieten van die dingen die er wel zijn en waar je van kunt genieten. Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar dan kies je wel voor kracht en kun je overeind blijven. En tot slot wens ik iedereen toe, dat de problemen met mijnbouwschade en versterking van huizen en gebouwen in een stroomversnelling mag komen, zodat we zo snel mogelijk van alle ellende verlost worden. Ik wens iedereen GENOEG voor het Nieuwe Jaar 2020 !!
Christine van der Veer uit Groningen schreef op 23 december 2019 om 11:05
Ik wens Groningen toe dat er licht mag terugkeren wanneer dit verdwenen is door alle zorgen, en dat mensen die te maken hebben met schade mogen weten dat ze er niet alleen voor staan!
Nikki uit Den Haag schreef op 20 december 2019 om 13:48
Ik wens de Groningers een duurzame oplossing voor de geleden schade. Zowel voor de mensen van nu en voor de volgende generaties.